SENASTE TRENDERNA – FUR AND MARBLE

Tre av mina favoritsaker just nu! Klockan från Nelly med marmorurtavla, skalet från Ideal Of Sweden samt min nya pälsväst! Fuskpäls då… Ska skriva mer om den i ett inlägg längre fram 🙂 

Hej på er! Sitter just nu i bilen men pappa påväg mot sydligare breddgrader. Tänkte mest uppdatera er lite snabbt om läget! Dagen igår spenderade jag med farmor och Pappa som åkt upp till Stockholm. Mys! Senare på kvällen var det 50-årsfest för en av pappas kompisar och jag erbjöd mig att följa med som sällskap och chaufför haha! Ni som följer mig på snap såg ju ett smakprov på hur det gick till haha 😉 Har ni tänkt på att det är ofta sådana fester som blir röjjigast? När jag blir 50 ska jag också ha en riktig brakfest hehe, goals. 

Vi hörs mer sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *