WELCOME TO MY CRIB – HEMMA I SKÅNE

myhouse3myhouse1myhouse2

Welcome to my criiiiiiib! Är alltså hemma i Båstad hos föräldrarna nu, så skönt! Tänkte att ni skulle få en liten smygtitt på hur det ser ut hemma hos oss. Trivs så himla bra här och blir så lugn av att vara här. Man trivs väl alltid bäst på platsen man växt upp antar jag? På den nedersta bilden ser ni hur ena hörnet av vårt vardagsrum ser ut. Vi ser här mitt studentplakat, lite flytvästar och andra random grejer. Vi ser också  dörren till mammas och pappas sovrum och mitt gamla rum på ovanvåningen! (Min lillasyster bor där nu) Tycker faktiskt synd om mina föräldrar då det är himla lyhört hemma hos oss, speciellt eftersom mitt rum var rakt ovanför deras. Var inte populärt när jag bodde hemma och satt och nattugglade och klampade omkring där uppe 01.32 en tisdagsnatt haha!

Oh well. Idag har jag hittills gosat med min hund, ätit lunch med mamma och bara slappat. Livet på en pinne! Ska strax ge mig ut på en promenad ner till havet tänkte jag. Hoppas att ni också har en bra dag 🙂 Hörs sen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *