FÅ BÄTTRE SJÄLVFÖRTROENDE – FUNDERINGAR

Alltså jag har tänkt på en grej. Det här med självförtroende är ett konstigt fenomen. Vad är det som gör att vi änder oss mer eller mindre självsäkra? Sitter just nu och äter glass, kollar på Svenska Hollywoodfruar och tycker lite synd om mig själv haha… Hade en liten dipp där ett tag! Insåg då att jag inte har någon anledning alls att tycka synd om mig själv, och började fundera över varför jag känner så.

Helst vill jag ju att varenda kille som ser mig ska falla pladask för mig och tycka att jag är snyggast i världen haha! Meeeeeen det funkar ju inte riktigt så, eller hur? Jag kan dock ta det extremt hårt när någon jag är intresserad av inte är intresserad tillbaka. Känner ni igen er? Så störigt när det är någonting man vet om men det ändå ligger och gnager lite. Jag tror faktiskt inte att man är redo att vara med någon förrän den känslan är borta. Att kunna stå stark på egna ben och att älska sig själv är viktigt innan man inleder ett förhållande tycker jag. Kanske är en anledning till varför jag är singel just nu? 😉

Vad jag vill komma fram till är: Hur bra/fin/vacker du är definieras inte av vad andra tycker om dig, utan det är någonting som bara du själv kan att avgöra. Känns det bra på insidan kommer det lysa igenom och ditt självförtroende kommer synas på utsidan också. And that’s hot! 

vill inte gå utCause u flawless honey, glöm aldrig det

1 reaktion på “FÅ BÄTTRE SJÄLVFÖRTROENDE – FUNDERINGAR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *