I GOODIEBAGEN FRÅN YVES ROCHER

yvves1 yvves2

Hej på er! Dessa produkter låg i en av goodiebagsen jag fick med mig från Tradedoublers event förra veckan. Hur fint är inte pudret liksom?? Det hittar ni HÄR. (Adlink) Kommer nog bli en favorit i sminkväskan. Tvålen och handkrämen hade dock en väldigt märklig doft haha… Luktade godis, typ sådana där rosa godissvampar? 

Har gått i ett det senaste dygnet, och det slutar inte här! Tog tåget tillbaka till Stockholm igår morse, hann precis lagom till min lektion i skolan och sedan drog jag raskt vidare på personalmöte som sedan övergick till ett par öl på söder med kollegorna. Haha, mycket information jag fick in i en mening där! Nu är jag påväg mot en jobbkväll på Berns, blir nog trevligt! Aldrig vila haha 😉 Hörs sen habibis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *