STAYING WARM WITH STYLE – OUTFIT

furrrrr1furrrr3furrrrr5furrr4furrrrrr2Väska – Ellos // Stövlar – Asos // Handskar H&M // Väst går att hitta HÄR

God aftoooon! Låt oss först prata lite om denna outfit. All black som vanligt sånär som på de knähöga stövlarna. Orkade dessvärre inte leta upp länkar till er idag haha, förutom till den fluffiga västen. Love iiit! Kan ni gissa om det är äkta päls eller inte? 😉 Hur som helst är den så sjukt varm! Även fast den inte har några ärmar svettas jag nästan när jag går med den utomhus? Eller så beror det på att det faktiskt var närmare sju plusgrader ute idag….

Över till läget just nu. Jag är sjukt rastlös av någon anledning? Ändå sitter jag här och inte gör någonting alls… Jag hade kunnat tvätta, städa, duscha eller laga mat men nej. Sitter här och försöker lista ut vad jag ska skriva istället! Man kan ju tycka att jag borde ha massor att skriva om efter att inte ha bloggat på nästan två dagar?? (Skäms på mig.) Har dock varit mycket jobb och mycket aw de senaste dagarna haha 😉 Gått i ett med andra ord! Behöver kanske en lugn kväll trots min rastlöshet? Vi får se hur det går med den saken.

Fram tills vi hörs igen vill jag jättegärna höra vad ni tycker om denna outfit! En annan sak ni kan få göra om ni vill är att följa mig på instagram hehe. @lovisawangs heter jag där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *