KVÄLLEN SLUTADE I KAOS…

Hahaha alltså igår… Såklart skrev jag till er att jag inte skulle gå ut. Såklart gjorde jag det ändå tillslut haha! Började på Riche och hamnade i slutet av kvällen på hells! Riktigt trevligt, ända tills jag upptäckte att min plånbok var puts väck… Alla kort och mitt leg, hurra!! Hade tack och lov inga kontanter och jag spärrade korten i samma stund som jag upptäckte att den var borta. Mitt busskort var det bara en vecka kvar på, så det må så vara. Kan bjussa på en veckas bussresor! Ha så kul med mina spärrade kort era pajasar!! Gäh… Så nu måste jag alltså gå till banken i morgon och beställa nya kort. Jobbigt! Å andra sidan blev det inte en så dyr kväll i och med att jag inte hunnit köpa så mycket innan plånboken försvann haha 😉 Always look on the bright side! 

Eftersom jag inte hade något busskort och det kändes onödigt med taxi fick det bli en promenad hem i novemberluften. Inte  ens kallt längre ju? Lite kaos blev det allt, men på det stora hela är ingen skada skedd. Det fula är att det är andra gången som min plånbok försvinner på det här sättet haha! Måste verkligen börja ha väskor med dragkedja…

sopot6Bild från en annan utekväll, tack och lov att jag inte hade kameran med mig igår i alla fall haha! 

 

1 reaktion på “KVÄLLEN SLUTADE I KAOS…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *