HAR UNDERSKATTAT SHEIN – WISHLIST

sheincollage334

Väska HÄR // Jacka HÄR // Kjol HÄR // Silver klänning HÄR // Grön klänning HÄR 

sheincollage33

Tröja med volanger HÄR // Kappa HÄR // Keps HÄR // Choker HÄR // Tröja HÄR

Hej på er, hoppas ni mår bra!! Själv sitter jag här seg som en knäckkola efter att inte ha gjort någonting på hela dagen… Say what? Nej men hade ingenting planerat idag helt enkelt, så tog tillfället i akt och har bara stannat hemma helt enkelt! Vad passar då inte bättre än lite internet-shopping hehe?

Måste säga att jag tidigare underskattat Shein, eller Sheinside som de tidigare hette. Blev nu tillfrågad att sätta ihop denna wishlist av deras marknadsföringsavdelning, och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Finns ju jättemycket snyggt??  Första collaget tänker jag är lite inspo inför nyår. Älskar verkligen metallic, päls och grön sammet just nu! Tror jag ska köra på någonting liknande kommande nyårsafton faktiskt. Sen alltså, grått är ju aldrig fel. Jag som annars mest har svarta kläder tycker att grått är ett bra och lite ”roligare” alternativ hehe. Stylish och går lätt att variera och matcha. Grejt va? 

(det är inte adlinks i detta inlägg, men klicka på länkarna ändå to make me look good 😉 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *