TIPS SOM (INTE) FUNKAR OM DU VILL BLI STOR PÅ SOCIALA MEDIER

Alltså, tycker att jag har läst otaliga tips på internet som ska hjälpa till att bli ”stor” på sociala medier, alltså öka sitt följarantal. Nedan tänker jag lista de vanligaste tipsen som ”experterna” säger funkar! Yeah right liksom… Hur kommer det sig att vissa får flera hundra tusen följare på vad som verkar ett ögonblick medan de flesta av oss tålmodigt måste nöja oss med vad vi har?? Nedan ser ni som sagt de vanligaste tipsen på internet, men funkar de verkligen…?

– Nischa dig! Det mest uttjatade tipset. Kan väl ligga lite sanning i det, men kom igen, hur många ”livsstils & modebloggar” finns det inte egentligen? Att nischa sig på smink verkar dock funka just nu, synd bara att det krävs lite skillz och tålamod för det haha…

– Ha tålamod! Apropå tålamod… Sämsta tipset någonsin! Alla ni vet säkert att tålamod inte är min grej. Jag fattar att det inte går att få tusentals följare över natten, men att ha tålamod kommer inte hjälpa mig att få det snabbare!! Gäh…

– Ha en fint flöde. No shit! Folk kommer inte att följa dig om du lägger upp mörka, suddiga och icke estetiskt tilltalande bilder som inte matchar varandra, så är det bara. Eller jo, kanske dina vänner och dina tindermatchningar… Men det räcker inte långt om du vill satsa stort på sociala medier!

– Ta bra bilder. Ja, detta går ju ihop med punkten ovan. Tänker vi nu instagram är det viktigt att dina bilder håller bra kvalitet. Skulle du själv följa ett konto med fula bilder, oavsett ”nisch”? Don’t think so honey. Eller det kanske bara är jag? 😉

– Använd hashtags. (NOOOT) Okeeej jag fattar att det är ett sätt för nya personer att hitta ditt konto, men det är såååå fult! #speciellt#när#man#skriver#såhär#love#smile#dog#happy#party#älskardigsören Förstår ni? Hashtags är sååå 2011 om du vill att ditt flöde ska se proffsigt ut! #tagsforlikes

Detta var alltså de mest värdelösa tipsen som går att hitta om du vill göra dig en karriär på sociala medier 🙂 Hope you liked them och lycka till! 

Skärmavbild 2016-11-23 kl. 17.31.42

Följ mig på instagram @lovisawangs 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *