ATT HITTA SIN EGEN STIL – VÅGA EXPERIMENTERA

När jag tittar tillbaka på gamla bilder av mig själv blir det tydligt hur mycket man ständigt förändras… Eller förändras och förändras. Det som skiljer sig mest mellan bilderna nedan är kläderna jag har på mig haha! Men vet ni vad? Jag tycker inte att det är något fel alls att experimentera med vad man har på sig. Tvärt om är det ett bra sätt att kunna uttrycka sig, och när man väl testat sig fram tillräckligt mycket vet man lättare vad som funkar och inte.

Jag kan tycka att jag blivit lite tråkig den senaste tiden och kört ”safe” med outfits osv. Det högra outfiten är från förra våren och är onekligen mer vågad än den högra 😉 Symboliserar mina två sidor litegrann haha… Orten möter innerstan liksom aboow! Sedan är det viktigt att komma ihåg att det du har på dig inte gör dig till den du är. Även fast jag ibland gillar att klä upp mig betyder inte att jag är snobbig. Även fast jag likaså ibland också går på stan i mjukiskläder gör det mig inte mindre till den jag är. Det är du som gör kläderna, inte kläderna som gör dig! 🙂

Våga experimentera mera!

STILcollageVilken sida gillar ni bäst hehe? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *