JULFINT PÅ STURE-P

sturep2 sturep1

Hej på er och god afton! Var tvungen att knäppa dessa två bilder lite snabbt när jag och Johanna sprang förbi Stureplan som hastigast påväg hem! Fint va? Tror jag lade upp ett par liknande bilder förra året haha, men äh. Det är så himla fint med alla dessa ljus över hela stan, vem kan få nog av det liksom?

Idag unnade jag mig själv en ”ledig” dag då jag ska jobba hela den kommande helgen. Vaknade upp i morse av att solen sken in från mitt fönster (säg va?). Trodde knappt mina ögon haha. Hängde med gänget från jobbet ut igår på ”AW” även fast jag inte hade jobbat innan haha…  Blev karaoke, gaybar och avslutade kvällen i vanlig ordning på Donken 😉 Var lite sliten idag med andra ord haha! Tog mig trots detta ner till Johanna och har nu chillar och hängt med henne hela dagen. Myzz!

Vi hörs mer senare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *