PLAGGET PÅ ALLAS LÄPPAR (KROPPAR)

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Svart HÄR / Vit HÄR / Ljusgrå HÄR / Grå HÄR

Hehehe, nu var jag väl allt lite fyndig med rubriken där. Pälsjackan är onekligen höstens och vinterns ”it-plagg”. Vet inte hur många jag ser av dessa på stan en vanlig dag? Och jag ska inte ljuga, de är faktiskt snygga haha 😉 Finns ju som bekant de som är i äkta päls, men också faux fur varianter såklart. Soooom till exempel dessa ovan från Madlady! Jag är ju som bekant inte ett jättefan av äkta päls, så tycker detta är ett bra alternativ om man vill vara lite extra snäll mot djuren! Äkta dubbelmoral från min sida här dock hahah… Har både väskor och skor i läder. Ingen skillnad egentligen? Oh well.

 Hoppas att ni har en bra dag så hörs vi senare! Ikväll blir det jobb på Junibacken, yay!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *