NÄR DET MÄRKS ATT DU BEHÖVER DRA NER PÅ TEMPOT

Okej, det är bara att inse. Jag kan inte plugga heltid, jobba halvtid och dessutom vara stjärnbloggare som går på event och fotar outfits. Och ett socialt liv på det? Det funkar liksom inte! Den senaste veckan har det varit väldigt mycket jobb (julbords-säsongen är igång) och mycket i skolan, vilket har lett till att jag nu dragit på mig världens förkylning! No bueno. Det slog mig igår att näää, nu måste jag chilla lite alltså. Man kan inte vara överallt hela tiden!

Nu har jag således barrikaderat mig i sängen och tänker inte lämna den förrän det är dags för mig att gå till jobbet i morgon haha! (Möjligtvis för att köpa snacks…) Köpte med mig McDonalds på vägen hem från skolan idag apropå snask. Efter den sista redovisningen för denna delkursen kände jag att jag var värd det! Vinterhullet börjar lägga sig nu alltså 😉 Vem vet hur långt det här hinner gå innan jul! Det bästa (eller sämsta?) med att jobba julbord är att man då får äta julmat en hel månad innan jul haha…

Oh well! Ska försöka ta tag i tillvaron här så småning om, så hörs vi senare. PUSS

collageyasPicz by bästa Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *