VARFÖR ÄTER SÅ MÅNGA GRANATÄPPLE HELT PLÖTSLIGT?

granatäpple

Det verkar bara finnas ett rimligt svar på frågan om varför så många har börjat äta granatäpple helt plötsligt: Kylie Jenner! Ni som också följer henne på snapchat förstår i alla fall vad jag pratar om. Titt som tätt syns dessa små frön på hennes story, och jag ska inte sticka under stol med att hon var anledningen till varför jag själv gick och köpte en av dessa frukter här om dagen haha…

Hade ätit det någon gång tidigare men kan inte minnas att det var så fantastiskt gott som Kylie påstår? Oh well, läste på lite på internet och försäljningen av granatäpple har tydligen ökat rekordartat den senaste tiden haha! Undrar varför… Dock så är den fett pillig att skala! Ägnat halva morgonen åt det känns det som haha… Men ja, det är väl helt okej gott ändå. Dock så är själva ”fröna” fett hårda, varpå jag var osäker på om man skulle svälja dem eller inte. Yolo tänkte jag och svalde dem ändå. Hur gör ni? 

Tydligen så är granatäpple även fett nyttigt och inte bara en fluga just nu. Innehåller massor med antioxidanter, boostar energinivåerna och hjälper mot stress och rynkor. I alla fall om man ska tro på allt som skrivs på internet…

Köp ett par granatäpplen till fredagsmyset vet jag så hörs vi senare! Själv ska jag spendera min fredagkväll med ett jobbpass på Berns. Hasta la vista! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *