JULKLAPPSTIPS TILL DEN SOM HAR ALLT

Inlägget är ett samarbete/innehåller affiliatelänkarcollageIDEAL

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Hej på eeeer! Jag satt och funderade lite på det här med julklappar. Börjar ju onekligen bli dags nu att komma igång med julklappshandlandet! Vad ger man egentligen till en sådan där person som har allt redan? Ett mobilskal såklart! Kan man ens ha för många? Som ni vet så har jag ju tidigare tipsat er om Ideal Of Swedens skal, och här ovan har jag plockat ihop mina favoriter från deras senaste kollektion! Whatcha think? 

Nu kära ni är det återigen dags för jobb denna lördagskväll. Tråkigt att jobba både fredag och lördag, men tänk så mycket pengar jag sparar på att inte gå ut haha 😉 Hellre tjäna pengar än slösa, eller? Nåja, må så vara. Får dansa i disken på jobbet ikväll istället! Hoppas att ni har en underbar helg än så länge, så hörs vi sen <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *