SOM ETT BREV PÅ POSTEN

brev

Min lycka just nu???? Ser ni min clutch/plånbok på bilden? Dum fråga, klart ni gör. Detta var (är?) min favoritclutch av förståeliga skäl, och blev således väldigt ledsen när den försvann under en utekväll här om veckan. Kommer ni ihåg inlägget där jag skrev om det? Den blev stulen ur min väska inne på hells… Hur som helst, trodde den var borta för evigt och var nästan mer upprörd över att den försvann än att jag blev av med mina kort och tvingades använda kontanter ett par dagar.

Men så idag. Pratade med mina föräldrar i telefon och de säger: ”Lovisa det har kommit ett vadderat kuvert här till dig, ska vi öppna?” Trodde att det var något reklamutskick eller så som företag skickar till min folkbokföringsadress ibland, så förväntade mig inget underverk. Istället ligger tydligen MIN ÄLSKADE PLÅNBOK/VÄSKA/CLUTCH i kuvertet?? Från polisens hittegodsavdelning. Tänkt att man kan bli så glad över materiella ting 🙂 Dock utan korten i då såklart, men ändå. Det enda som ligger kvar är mitt sl-kort och mitt passerkort till jobbet, så antar att de kunde identifiera vem väskan tillhörde på så sätt. Ändå lite förvånad att vem som än stal den inte försökte sälja den eller något..?

Har tar jag tur eller har jag tur?? 

2 reaktioner på “SOM ETT BREV PÅ POSTEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *