SÖNDAGSLISTAN – NY VECKA, NY START

En Miley Cyrus-inspirerad look från i våras som aldrig riktigt made it thru the cut haha!mileyeh

VECKANS BÄSTA:

Veckans bästa får helt klart bli denna söndag. Jag är helt ledig, ingenting inplanerat och ska bara ta hang om mig själv idag! Välbehövligt efter vad som känns som längsta veckan någonsin.

VECKANS SÄMSTA:

Åkte på en liten miniförkylning som varade i ungefär två dagar. Som tur var gick den över i och med att jag bombade på med C-vitamin, men fortfarande segt att vara sjuk!

VECKANS CRAVINGS:

CHOKLAD! Av förklarliga skäl… Speciellt Toblerone av någon anledning?

VECKANS MAT:

Har varit dåligt på matlagningsfronten den här veckan… Tack och lov får vi ju mat på jobbet! Måste säga att veckans höjdpunkt i matväg var att få frossa i överbliven sushi efter att jag hade jobbat julbord på Berns. Yum! 

VECKANS ”EXTRA”

Trots en trög vecka har det funnits mycket ”extran” som livat upp tillvaron 😉 Ett av dem är ju den fantastiska julstämningen och doften av lussebullar som börjat spridas överallt! Och så julkalendern som drog igång förra veckan. Har ni kollat något? 🙂

NÄSTA VECKA:

Nästa vecka gissar jag mestadels kommer gå åt till att skriva hemtentan som ska vara färdig tills på torsdag. Lagom taggad på den. Men ska försöka klämma in lite bloggande och roliga upptåg, så det blir nog bra det med 🙂

Hasta la vista! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *