LIKA NÖJD SOM VANLIGT HOS DAZZLING BEAUTY

Wohooo! Kände att det äntligen var dags att ta tag i utväxten och bokade således tid hos Dazzling Beauty på Birger Jarlsgatan. Bokade tid igår och fick komma in idag hahah, fett spontant! Har skjutit upp mitt frisörbesök hur länge som helst nu, och igår fick jag nog på min tråkiga utväxt. Sån tur att de hade tid med sån kort varsel! Ville göra det nu innan jul och nyår innan alla får för sig att de ska till frisören och det blir omöjligt att få en tid. Slingade botten samt la i lite kalla toner och BAM, som nytt igen!

Senast jag gjorde något med håret var det också hos Dazzling och blev så nöjd att jag valde att gå tillbaka även denna gång! Kan ni fatta att jag inte färgat håret sedan i april och att det fortfarande såg okej ut? Första bilden skulle kunna mistas för en ombre med lite överseende haha… Dock blev mitt råttfärgare hår bara mörkare och mörkare för varje dag kändes det som, så var tvungen att ta tjuren vid hornen och åtgärda problemet. Känner mig som en ny människa med en fräsch hårbotten och lite lockar haha 😉 Hett tips att gå till Dazzling Beauty hur som helst, jätteduktiga frisörer!

Hörs sen!

 

1 reaktion på “LIKA NÖJD SOM VANLIGT HOS DAZZLING BEAUTY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *