I WHIP MY HAIR

dazzzzzzzz1dazzzzz3dazzzzz2

Gårdagens enkla look (all black såklart) efter att jag fixat håret hos Dazzling Beauty. Rockar den klassiska bikerjackan från Chiquelle som vanligt!

New hair, new me kan man säga. Det är löjligt hur mycket snyggare man känner sig efter att ha varit hos frizzan, håller ni inte med? Ingen drastisk skillnad utseendemässigt direkt, men känslan! Berättade för en vän jag mötte upp igår att jag fixat håret, varpå jag fick kommentaren: ”Men vadå, det syns ju inte?” That’s the pooiiiint! 

Har ni haft en bra dag idag förresten? Det har jag, trots att jag inte skrivit tillräckligt  på min hemtenta som jag borde och trots att jag blev väckt i morse av byggarbetarna som ska fixa vårt badrum. Trodde det var den 7 (när hemtentan ska in) på torsdag och inte i morgon, då blev helt plötsligt lite panik här. Typiskt mig!! Ska gå och köpa snacks nu för att trösta mig lite haha 😉

Hörs i morgon mes amis! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *