VINPROVNING @ BERNS

berns1berns2berns3

Hej på er! Här ser vi några bilder från igår eftermiddag när det var dags för vinprovning med jobbet. Hur kul? Har aldrig varit på vinprovning förut trots att jag jobbat inom restaurang ett ganska bra tag nu. Har alltså mer eller mindre inte haft en aning om vad jag pratat om när jag rekommenderat viner till gäster hahah! (Schhh) Kul att de anordnade det i alla fall. Kan numera kalla mig expert 😉 Blev lite snurrigt där efter sjätte glaset eller så ska jag dock erkänna, så skillnaderna var inte supertydliga längre hehe… På en ”riktig” vinprovning spottar man ju ut vinet, men hallå. Slöseri! 😉

Sitter just nu på ett fik i stan och ska försöka plugga lite, går sådär med tanke på att jag bloggar istället… Har gått en runda på stan och köpt lite spännande grejer som jag ska visa er sen. Ska experimentera lite med mina ögonfransar tänkte jag hehe… Mer om det senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *