VECKANS SKEVATSTE BILD – SAMANFATTNING AV DE SENASTE DAGARNA

oherre

Låt mig presentera för eeeer, veckans skevaste bild haha!! Hittade den nyss och kunde inte sluta skratta. Trots allehanda redigering och x antal filter ser det fortfarande ut som att mitt huvud är jättestort samt att jag precis förstått poängen i ett tråkigt skämt medan Johanna ser söt och oskyldig ut som vanligt haha! Oh well, roligt hade vi i alla fall.

Snart är det inte långt kvar till jul hörni! Skönt, eller inte? Både och tycker jag. Det märks dock tyvärr både i jobbet och på skolan att vi är inne på slutspurten nu. Nej… På jobbet och i skolan skulle det stå. Helt kollrig! Denna fantastiska söndag avslutar jag hur som helst en riktig brakvecka för mig del. Tjänat para, lämnat in hemtentan och börjat på B-uppsatskursen i skolan. Och så en och annan utekväll har det blivit, det ska jag inte sticka under stol med… 😉

Gått på stan idag och köpt en och annan julklapp också. Längtar bara tills jag får komma hem till Skåne och krama min familj och äta lussebullar! Åker ner till Båstad om en vecka, men innan dess har jag lite jobbpass och andra trevligheter att riva av. Köpte en del nytt på stan idag också, ska visa er i morgon tänkte jag!

Nu ska jag strax röra mig mot Junibacken för en julklappskväll med kollegorna, mys! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *