DON’T FORGET TO SPARKLE

glittr2IMG_9718Glitterchoker från Urban Outfitters (adlink)

Ibland får man glittra lite extra, och speciellt när det är Lucia! Sedan om det är kring huvudet eller om halsen spelar inte så stor roll heheh… Hittade detta fantastiska glitterhalsband inne på Urban i förrgår och kunde inte hålla mig. How pretty? Det är lätt att bli så deppig och orkeslös nu när det är som mörkast på året. Då måste man tillåta sig själv att skina lite extra!

Märker det själv, att så fort jag inte är i skolan eller jobbar så sover jag typ (eller skakar rumpa på något av Stockholms dansgolv) 😉 Work hard, play hard som dom säger. Ska jobba även ikväll och ligger just nu i sängen och laddar upp. Har bara tre jobbpass kvar innan jag åker hem till mina föräldrar över julen, ska bl så skönt att få ta det lite lugnt! Can’t wait. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *