MYSFAKTOR EN LUCIAMORGON

dippan1Lyxkaffe på Hotell Diplomat i morse

Hur börjar man inte en luciamorgon bäst om inte med lite kaffe och kakor? Var uppe med tuppen idag och har både hunnit med glöggmingel i Sturegallerian och en kaffe på Dippan höhöhö… Mötte upp kära Johanna och har haft en riktig mysmorgon med andra ord! Borde gå upp tidigt oftare och på så sätt få ut maximalt av dagen. Normalt sett när jag ska jobba på kvällen (som idag) går jag ju upp typ vid lunchtid haha…

Mycket glöggmingel såhär års, men jag klagar inte. Hade julklappskväll med kollegorna från Junibacken i söndags och glöggmys med kollegorna från Berns igår. Fördelen med att jobba på flera ställen samtidigt moahaha! Drinkin’ all the glögg with mycket mandel. 

Glad Lucia förresten! Önskar er en fantastisk dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *