ÅRETS JULKLAPP TILL MAMMA, SYSTER, FLICKVÄNNEN ELLER DIG SJÄLV

I samarbete med Glossybox

glossyboxny66666 glossyboxny88888

Julen är ett utmärkt tillfälle att ge lite extra uppmärksamhet till människor vi tycker om, och framförallt de starka kvinnor som vi ser upp till. Varför inte skämma bort mamma, syster eller din partner ordentligt? (Eller varför inte unna dig själv någonting extra hehe.. 😉 ) Även om det bara är med någonting litet tycker jag att det är viktigt att få skämma bort sig själv och personer man tycker om i vardagen. Allt blir så himla mycket roligare då! Därför är jag jätteglad att i samarbete med Glossybox få tipsa er om årets julklapp. 

I år firar Glossybox 5 hela år och har därför tillsammans med Kenza Zouiten tagit fram decemberboxen The Pink Diamond Box. Detta för att hylla alla starka kvinnor! Jag tycker detta är ett jätteroligt initiativ och Kenza har onekligen varit en stor förebild för mig och säkert många andra genom sin karriär. Där snackar vi riktig powerkvinna! Boxen är specialdesignad och diamanterna står för att våga vara stark och unik.

För er som inte vet vad Glossybox är så är det en prenumerationstjänst där man en gång i månaden får en box hemskickad fullproppad fem olika skönhetsprodukter. Decemberboxen har ett sammanlagt värde på 450 kronor men blir din för endast 139! Du kan välja mellan en löpande prenumeration eller en fast prenumeration på 3, 6 eller 12 månader. Hur bra? Innehållet i The Pink Diamondbox är en överraskning, men klickar du HÄR kan du redan nu få en sneak peak! Spännande va? 😉

Personligen älskar jag Glossybox och det faktum att det inte heller är jättedyrt. Jag har som student inte råd att köpa nya skönhetsprodukter hela tiden, men med Glossybox får man möjlighet att testa nya och spännande produkter varje månad! Köper du detta i julklapp till en stark kvinna i ditt liv kommer gåvan alltså att räcka långt mycket längre och ge glädje långt efter att presentpappret rivits upp på julafton. Säkert finns det någon person du tänkt på lite extra medan du läst det här inlägget. Har jag rätt? I så fall tycker jag att du ska läsa mer och beställa årets julklapp HÄR

Stor kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *