SLEEK PÅ JULENS ALLA FESTLIGHETER

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Julfesten med jobbet, den obligatoriska utgången på hemvändardagen eller nyårsafton. Festligheterna är många över julhelgen minst sagt! Har du börjat fundera på vad du ska ha på dig? 

The ”slinky dress” slog igenom i somras och helt plötsligt skulle alla ha en klänning som närmast kunde liknas vid ett nattlinne. Why not liksom? Trenden håller i sig och vi bara älskar de tunna axelbanden på klänningar sydda av någon coolt material som exempelvis siden eller satin som ovan. Matcha med en choker, ett par blingiga örhängen och varför inte en fluffig pälsjacka som pricken över i:t? Lite volym i håret och du är glammigare än en pudelrockare på 80-talet (på ett bra sätt obs).

Nu börjar det dra ihop sig hörrni. Önskar er alla en glammig och glittrig julhelg oavsett vad ni väljer att ha på er 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *