2016 – ETT ÅR AV ATT LEVA PÅ KANTEN

cashmoney1

Ja, 2016 har sannerligen varit ett år då ordspråket ”living on the edge” har passat in på mig och min livsstil. Eftersom jag varken nämnt ett knyst här på bloggen om mitt nyår, gjort någon årsresumé eller delat med mig av några nyårslöften känner jag att det är dags att bryta tystnaden nu haha… Man kan säga att jag bokstavligt talat trillade över kanten som jag har levt på det senaste året och rakt in i 2017 med en smäll. Detta fick mig att inse att jag måste göra en del omprioriteringar det kommande året. Att tänka ”äsch, det löser sig” funkar bara ända tills allt skiter sig…

Hade hur som helst en jättebra nyårsafton! (Vad jag minns…) Fick fira in det nya året ordentligt med fina vänner på Papas och se fyrverkerierna från terassen. För er som kommer ihåg jobbade jag på Papas i Båstad i somras och jag älskade verkligen den arbetsplatsen, så det passade ju bra! Dessvärre slutade kvällen inte lika bra… Har endast mig själv (och alkoholen) att skylla dock. När jag vaknade upp på nyårsdagen insåg jag helt enkelt att 2017 behöver en del förändring för att fungera!

Under året som gått har jag jagat det mesta. Jag har jagat jobbpass, pengar, bekräftelse, likes på instagram, bra utekvällar, kärlek… You name it. Har inte prioriterat skolan, utan istället koncentrerat mig på att jobba som en galning på Stockholms korgar och kunna tjäna så mycket pengar som möjligt. Pengar som jag sedan bränner på inträde på klubbar, taxiresor och middagar på stan. Kanske inte helt rätt för en fattig student… Bloggen har också ibland gjort att jag prioriterat bort skolan, då jag kanske ibland valt att gå på ett möte med en eventuell samarbetspartner istället för att gå på en föreläsning. Dåliga val.

2017 blir alltså förmodligen inte året då jag tar över Stockholm som jag hoppades för ett par månader sedan, utan snarare ett år då jag satsar på skolan, vänner och familj. Fast vem vet, kanske lyckas klämma in båda två hehe… 

Gott Nytt År! 

1 reaktion på “2016 – ETT ÅR AV ATT LEVA PÅ KANTEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *