ONCE YOU GO SNACK, YOU’LL NEVER GO BACK

snackattack1 snackattack2

Nya burkar från TGR

Hahahah, alltså jag är ju så löjlig. Varför köper jag sånna här grejer? Alltid när jag går in på TGR kommer jag ut med någonting totalt onödigt, som exempelvis dessa burkar. Eller äh, helt onödiga var de kanske inte, och dessutom lite roliga 😉 Är perfekt för mig som ibland har med matlåda till skolan. Vill jag inte ha mat mat kan jag ju exempelvis lägga äpplen i den ena och ha jordnötssmör i den andra! Bästa kombon.

Dock var den ena burken lite trasig, så var nere på stan nyss och skulle försöka byta till mig en hel. Såklart hade dem inte kvar just den haha… Oh well. Mycket krångel för en liten burk som kostade typ 5 spänn haha.. Nåja. Som ni ser är jag back on track här på bloggen nu! Skönt va. Så lätt blir ni banne mig inte av med mig! Dock får ni stå ut med att mina inlägg ibland handlar om lite löjliga saker som burkar med roliga texter på och sånt 😉 Kom precis hem från stan som sagt och ska nu slänga ihop lite middag. Ha en bra kväll hörrni så hörs vi sen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *