HITTA MIG PÅ SVT!

Skärmavbild 2017-01-15 kl. 21.47.14

Say what, hur hamnade jag på TV?? Jo, det ska jag berätta alldeles strax. Först måste jag bara få säga hur cool jag tycker att jag själ är just nu! 😉 Haha skämt åsido. Bilden ovan är hur som helst en skärmdump från SVT play och den nya serien Innan vi dör som hade premiär igår! Wooo! Lite suddig, men visst är det jag allt. Hur hamnade jag där då?? Jo, förra året vid den här tiden så medverkade jag som statist i denna produktion och här är resultatet! Syns i kanske sammanlagt två sekunder haha, så lär inte bli sådär jättekänd… Men det var en kul upplevelse som dessutom gjorde mig 400 kr rikare!

Ibland annonserar produktionsbolag på Facebook efter statister, så håll utkik där! Annars är mitt tips att bli medlem på sidor som statist.se eller Stagepool om man vill prova på att vara statist. Superkul! Ska börja följa Innan vi dör faktiskt, tror det kommer bli en bra serie. Lite Johan Falk vibes som jag älskar 😉

Hörs sen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *