DIREKT FRÅN KAMERARULLEN

Hej på er! Här ser vi några bilder tagna med min mobilkamera den senaste veckan. Eller som de kanske oftast kallas i bloggvärlden; snapshots 😉 Underskattat funktionen att faktiskt ta riktiga bilder som lagras på kameran. Annars blir det mest snapchat som får stå till tjänst när det är dags för snapshots så att säga.

Första bilden är taket och kristallkronorna inne på Berns när jag jobbade i måndags. Hur fint?? Det kallar jag working with a view. Vi ser även min pälsväst från inlägget under! Gillar den så mycket. Gissa vad jag betalade för den?? Typ knappt 300 kr. Visst är det sjukt? Vill ni att jag gör ett inlägg om hur jag gick tillväga?

Sedan har vi de vanliga försöken till inspobilder på läppglans och overpriced juice. Standard 😉 Jag sitter just nu i skolan och tänkte bara att jag skulle uppdatera er lite. Är så sjukt mycket saker som händer just nu i mitt liv så har knappt tid till annat än att stressa och sova haha… Varför gör jag så mot mig själv? Men så fort jag har fått pli på skolan så ska det nog gå lite lättare det här, livet och så vidare haha!

Stay tuned för massa spännande grejer! 

1 reaktion på “DIREKT FRÅN KAMERARULLEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *