IT’S A ”WRAPP”

 

Hej på er och god lördagsmorgon! Sitter just nu på Grand (som om jag var värsta rika tanten) och har avnjutit en fantastisk frukost! Mer om det sen. Så länge tänkte jag berätta lite om gårdagens frukostevent! Appen ”Wrapp” ordnade en jättetrevlig frukost med många intressanta människor på plats. Var jättespännande att få vet mer om konceptet! Wrapp fungerar alltså så att du kopplar ditt kort till tjänsten. På så sätt får du erbjudanden och cashbacks på dina köp direkt på kortet! Hur bra? Dock får jag lite vibes av den där filmen där dom opererar in chip i folks hjärnor ni vet? Lite läskigt att appen loggar allt du köper, men å sidan får du ju massa bra erbjudanden utifrån den informationen. Vad tycker ni?

Tjänsten är än så länge endast tillgänglig för kunder på Nordea, Länsförsäkringar och någon bank till. Kan knappt vänta tills det går att köra med Swedbank! Är detta något ni skulle kunna tänka er att prova?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *