MIN HELG & DÅLIG KARMA

Hej på er!! Detta kommer inte att bli ett sådant där ”min helg i bilder”- inlägg tyvärr hahah. Detta på grund av att jag helt enkelt inte tog så många bilder i helgen alls! Därför tänkte jag nu istället berätta om mina bravader från fredag-söndag. Häng med vetja! 

Fredag: Jag går upp ut sängen 05:10 på morgonen för att hinna med tåget ner till mina föräldrar i Båstad. Varför så tidigt undrar ni?? Jo, detta tåg var det billigaste jag kunde hitta på torsdagskvällen efter att jag insåg att jag bokat mitt flyg som jag hade tänkt åka med från början till FEL DAG? På riktigt alltså… Why me? Efter att tårögd ha ringt BRA-flyg och fått reda på att det inte gick att omboka fick jag helt enkelt i panik köpa en tågbiljett istället. Hade lovat mina föräldrar att komma ner och vara barnvakt åt min kära lillasyster på 9 bast så att mamma och pappa skulle kunna gå på bankett med pappas jobb. Vad gör man inte för sina kära päron? Nåja. Väl på tåget trodde jag att jag skulle kunna sova lite, men nej…….. Bredvid mig sitter två mammor och en BEBIS! Varför skulle jag hamna bredvid en bebis? Min karma kan inte vara på topp. Först bokar jag flyg fel dag sedan får jag inte ens sova på tågresan. Ni som känner mig vet att jag blir ett monster om jag inte får sova haha! Oh well. Väl hemma i Båstad tog jag världens tupplur innan jag skjutsade mina föräldrar till Skansen och åkte sedan hem och gosade ner mig i soffan med syrran. Dagen slutade ju bra ändå!

Lördag: DENNA dag var det tags för ännu ett äventyr. Jag, mamma och min lillasyster begav oss av till Växjö på roadtrip! Mamma jobbar där och har således också en lägenhet där för att kunna sova över när det behövs. Inte nog med att jag fick hälsa på mamma, utan Carolina, en av mina homiez från Båstad, hade också inflyttningsfest i Växjö denna helg! Två flugor i en smäll helt enkelt. Vad är dessutom oddsen att mammas och Carolinas lägenhet låg endast ett par hundra meter ifrån varandra?? Perfekt att kunna springa mellan ju haha! Lite bra karma blev det i alla fall och hade dessutom en supertrevlig lördagskväll.

Söndag: Dags att åka tillbaka till Stockholm efter en händelserik helg! Satte mig på tåget med en fruktansvärd huvudvärk haha, men överlevde hela vägen hem trots allt.

Ni får ursäkta mig. Började skriva detta inlägg igår (måndag) och det är alltså redan tisdag idag… Tiden går fort när man har roligt! Eller helt enkelt bara är stressad över skolan… Dessutom kommer en BIG change i mitt liv att äga rum under denna vecka!!! Stay tuned för att få reda på vad det är 😉

rosahus6Fett cool bre

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *