YEEZY FOR PRESIDENT

YEEZY1 YEEZY2Tröja från Shein

Hej på er! Är inte denna tröja fantastisk haha? Vem som helst hellre än Donald Duck liksom… Nog för att Kanye och Donald har ungefär ett likvärdigt mått med storhetsvansinne, men jag hoppas ändå att Trump tabbar sig snart och får lämna vita huset. Tror ni att det är ett sannolikt scenario? Hur som helst, nu ska vi inte prata politik…

Denna tröja är perfekt denna tisdag då jag inte har mycket annat planerat än att spurta med plugget, ta en sväng ner på stan och att hämta paket. Har beställt någonting riktigt roligt som jag ska visa er senare! Inte kläder för en gångs skull hehe 😉

Bilderna ovan knäppte jag nyss lite snabbt i min säng haha! Visst blev det fint med draperiet jag satt upp? Blir som en liten avskärmning mot resten av rummet, så nu har jag nästan två rum 😉 Till saken hör att jag inte kunde borra i taket då det var betong, så köpte en megalång såndär drushdraperistång som jag tänkte skulle räcka. Men nej… Den var för kort?! Mätte noga avståndet mellan väggarna och fick det till 286 cm. Stången var 290. Varför passar den inte då??? Nåja, satte en glasburk mellan väggen och stången som provisorisk lösning haha… Får se hur länge det håller. Ska som sagt visa er mer av my new crib i ett annat inlägg 🙂

Tills dess, hörs sen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *