MINGLE LIKE YOU’RE SINGLE

Lite snabba mobilbilder från gårdagens event som utlovat! Champagne i mängder, snittar och Zlatopramen. ZLATOPRAMEN? Har ni hört något så roligt. Tänker ju osökt på Zlatan, men det är tydligen en variant av ölen Staropramen haha! Gratis är hur som helst gott, och jag och Mathias gick glada och aningen runda om fötterna mot tunnelbanan vid 11-tiden. Riktigt lyckad kväll med trevligt mingel! 

Just nu har jag varit en sväng och handlat en tröja på New Yorker (bästa affären) samt postpåsar haha… Tänkte börja sälja av delar av min garderob på Tradera! Hur låter det? Kommer att länka min sida när jag lagt upp lite saker så att ni kan kolla in dem 😉 Nu ska jag förbi Johanna en sväng, sen hem och laga matlådor för resten av veckan. Woho! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *