KÖP MINA KLÄDER!

Hej på er! Sa ju igår att jag skulle lägga ut lite kläder på Tradera när jag rensat garderoben, och lite har jag allt hunnit med idag! Är mest jackor som ligger uppe, men även en väska och lite annat fint. Kanske kommer upp lite skor också så småning om vem vet! Fri frakt på allting så det är bara att gå in och fynda 😉 Känns ju dumt att bara slänga fina kläder bara för att jag inte använder dom, så tänkte slå två flugor i en smäll och dessutom tjäna lite pengar 😉 Stödj en fattig student så att jag kan flexa på Sturecompagniet och ta taxi hem!!

Lagt upp lite smakprov nedan. Vill ni se allt kan ni besöka min sida på Tradera HÄR <—-

traderabomber1Utropspris 50 spänn 

traderacamel1Utropspris 70 krrrronor 

traderaväst240 KRONOR KOMPIZPRIZ BARA FOR DAJ

traderafluff1Denna ligger ute för 50 kronor. Min fot är däremot inte till salu obs!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *