WELCOME TO MY CRIB

mycrib1 mycrib2Mah new crib 

Som ni kanske vet vid det här laget har jag ju flyttat till en studentkorridor! Här ser ni ett par features i mitt rum haha 😉 Mitt fina draperi för sängen som jag satt upp med en duschdraperistång samt mitt matbord. Ser ni det fina lilla bladet? Är ett monstera-blad, har blivit besatt av den växten på senaste! Tänkte köpa en kruka från typ plantagen, men tvekade lite då jag hellre slänger ett par hundralappar på mat än på en krukväxt. Vet ni vad jag gjorde då?? Jo, knipsade av ett blad från plantan som stod i tvättstugan heheh… Nu är det bara att vänta på att den ska få rötter i den lilla vasen så jag kan plantera bladet. Smart va!! Sjukt nöjd över mig själv haha.

Bredvid mitt kära blad står mina favorittuggummin som jag för övrigt beställt hem ett helt kilo av nu hahah! Vem beställer ett kilo tuggummin?? Jo jag… Värt. Planschen kommer från Lagerhaus, tyckte den var lite fin. Dock skulle jag inte rekommendera att dansa på mitt bord som jag själv skruvat ihop med möda! Dansa på golvet i stället, eller i sängen för den delen. Kom på inflyttningsparty vet jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *