MEN SE DET… NEJ!!!!!

snöööö3 snööööösHur blev det vinter igen???

Alltså, jag undrar verkligen vad all snö kom ifrån? Trodde inte en sekund på att det skulle snöa när Aftonbladet gick ut med det här om dagen. Men tji fick jag, för igår kom snön som en blixt från bar himmel! Eller snarare var det som att ett helt moln trillade ner från himlen och lade sig över Stockholms gator. Jag som var redo för vår… Är dock positivt förvånad över att kollektivtrafiken faktiskt fungerar för omväxlings skull!

Bilderna tog jag och Johanna på Karlavägen igår efter en riktig inspofrukost på Broms. Mer om det i ett annat inlägg! Just nu har jag styrt kosan mot skolan där seminarium och opponering på B-uppsatsen står på schemat… Lagom taggad på det om jag ska vara ärlig, men ska bli skönt när det är över. Ha en bra dag i snön så hörs vi lite senare! Jag ska försöka överleva tills höjdpunkten på dagen då jag får äta min medhavda matlåda innehållande korvstroganoff. För jag är ekonomisk! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *