NYA CELSIUS VATTENMELON – INGEN FAVORIT

wassermelone1 wassermelone2Senaste smaken från Celsius…

Jag blev exalterad när jag såg att Celsius hade släppt en ny smak, och framför allt att det var vattenmelon! Jag som älskar allt som har med vattenmelon att göra, så mycket att jag till och med köpte 1 kg melontuggummin haha! Ni ser det berömda godiset i burken bakom, tyckte det passade in i bilden så bra hehe. Fantastiskt gott måste jag säga!

Tyvärr smakar dessvärre inte drycken som dessa tuggummin vilket jag hade hoppats… Blev faktiskt lite besviken när jag smakade den. Hade trott att det skulle bli en självklar favorit! Istället smakar den som de där tuggummina från Extra med mint och melonsmak. Vart kom mintsmaken ifrån liksom? Hade det stått mynta och melon på burken så hade jag köpt det, men nu blev det nästan lite som att ofrivilligt sörpla i sig en mohito… Problems! Nej hörrni, håller mig nog till min favoritsmak hallon acai ett tag till.

Har ni smakat den och vad tyckte ni? Har ni inte smakat går den att hitta i de flesta butiker gissar jag. Just denna köpte jag på Coop på tc! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *