NOTHING IN COMMON

common1 common3 common4 common5Min nya tröja från Mango samt min fräsiga fransjacka från NA-KD (har tyvärr ingen rabattkod till er då min blogg inte är stor nog, sorry) 😉

Var tvungen att ta med denna tröja hem. Är som ni kanske vet en sucker för sweatshirts av olika slag! Så mysiga. Kände att det var dags för en ny då mina Chicago-tröjor (kommer ni ihåg dem?) börjar bli lite slitna. Älskar enkla tröjor med någon fin liten text på eller så, vad kan gå fel liksom? Beställt hem några nya nyligen som jag ska visa er när det är dags, men kunde inte låta bli att slå till på denna också hehe.

Just denna tröja tyckte jag som sagt var lite rolig. Hur många människor träffar man egentligen dagligen som man absolut inte har någonting gemensamt med men tvingas umgås med ändå? Dock kan ju det vara en positiv grej att få lite utbyte, men ändå. Det kan ju till och med gå så långt att man inte längre har någonting gemensamt med sin partner, och då är det dags att tänka om lite. Det är viktigt att omge sig med människor som får en att må bra och inte tvärt om! Positive vibes only. 

Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *