WHAT’S UP MED BLURRIGA BILDER??

collageblurr

Alltså, jag kan inte vara den enda som märkt av detta fenomen i bloggvärlden den senaste tiden! Varför i hela friden lägger folk på någon slags blurr-effekt på sina foton? Så att de blir prickiga liksom? Är det verkligen snyggt? Kan förstå att det ger en extra dimension och att få bilden att se lite gammal och ”cool” ut. Men jag vet inte jag, själv föredrar jag knivskarpt framför blurringt! Knivskarpa bilder kan ju Lisa i alla fall få till utan tvekan. Det är hon som tagit bilden ovan som jag bara lagt ett bulurrigt filter på! Vilken version gillar ni bäst?

Hej på er förresten! Hoppas ni har en bra måndag. Har faktiskt varit uppe sedan 8-tiden och uträttat lite ärenden på stan. Nu sitter jag hemma och uträttar lite ärenden på datorn istället. Ska strax bege mig ner mot posten och posta grejerna jag sålt på Tradera också! Catching 😉 Vi hörs senare hörrni. Berätta jättegärna vad ni tycker om tenden med blurria bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *