SAKNAR MINA ”MAJSLÄNGOR”!

cornrowsollagecornrows1

Alltså! Saknar verkligen mina cornrows som jag hade vid ungefär den här tiden förra året. Så snyggt och så praktiskt! Jag har verkligen blivit trött på mitt hår, så att få bort det ansiktet lite skulle vara väldigt skönt. Gjorde dessa flätor hos Braid & Blow som är en salong belägen på tc. Rekommenderar verkligen att gå dit! Tyvärr kostar det ju dock en slant, så blev jätteglad när jag hittade denna beskrivning på ”majslängor” i boken FLÄTOR som jag bloggat om tidigare. Majslängor hahah… Ja, det är ju cornrows rakt översatt! Visste inte att de hade ett svenskt namn. Ska kanske försöka knåpa ihop några?

Ser ni förresten hur min stil har ändrats sedan förra året? Tycker det är lite tråkigt. Blus och kappa i all ära men livet blir faktiskt lite roligare i bomberjacka och adidas 😉 Skämt åsido, man är ju alltid den man är på insidan oavsett hur man klär sig. När det gäller kläder tar jag alltid den lättaste vägen ut om man säger så, förutom när jag ska fota till bloggen haha… Kanske kan verka lite skevt, men det är sant. Tycker det är kul att knåpa ihop en outfit och fota den för estetikens skull, men att gå en hel dag i obekväma kläder? Nej, då byter jag hellre om till tjocktröja och träningstights (fast jag inte ens tränar hehe).

Oh well. Hiss eller diss på frippan? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *