JUST DO IT LATER

 savedcollagesavd4saved5 saved1Satin bomber från Shein

Helloooo! Lite snabba bilder på min nya bomber… kappa(?) från Shein som kom med posten idag! Tyckte att budskapet på baksidan stämmer väl överens med mina prioriteringar haha… Don’t I look cool så säg? Försökte mig på en liten flätfrisyr också, blev väl sådär haha. Har varit 10 grader och sol större delen av dagen idag, hur härligt!! Promenerat runt på Söder och haft det allmänt trevligt.

Men, varken värdet eller kappan var det bästa idag. Emma tog med mig till Humana, en second hand affär vid Mariatorget. Gissa vad av det ni ser på bilderna som jag köpte där? JO, väskan!! För 90 riksdaler! Hur sjukt?? Är den fake? Yaaaa. Do I care? Naaaaah. Har tittat på denna modell ganska länge men tyckt att det varit onödigt att köpa en äkta för så mycket para. Denna ser ju ändå rätt legit ut, eller hur? Shhh. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *