RIV DEN PERFEKTA YTAN I BLOGGVÄRLDEN

forealtho

Nej, nu räcker det tycker jag. Jag är så trött på bruncher, rabattkoder och ”en bättre kväll med bästa”. Nya inlägg på bloggyyyyyyy kolla iiiiin!!! Haha nej förlåt, ska inte håna den värld som jag faktiskt har valt att vara en del av. Tycker det kan vara fint och puttinuttigt till en viss gräns. Livet handlar inte bara om det som finns på ytan! Ibland sitter man där, svettig och ful på en busshållplats med nyinköpt thaimat i knät och bara är. Ungefär som jag gör på bilden ovan hehe!

Ibland när jag kollar in på större bloggar känner jag bara att allt är så platt. Det är solsken och inredning, nya inköp och hudvårdstips. ”Använd alltid en ren handduk att torka ansiktet med, annars kan det komma bakterier i ansiktet och du får finnar!” VEM har ens tid att tvätta handduken efter varje gång man använder den??? Ursäkta men det tog mig tre dagar förra veckan att få en tvättid som inte var 23:30-02…

Jag vet att även jag ibland återspeglar den där perfekta ytan, men någon gång tycker jag också att man kan strunta i den och visa upp någonting som är på riktigt istället. Skriva vad man TYCKER om saker och ting. Jag orkar verkligen inte läsa om en brunch till på Strandvägen 1. Sorry! Nu är det dags att vi hittar på någonting nytt här.

Mvh inspo-Lovisa

PS: Jag kommer dock självklart att blogga om när jag äter på Strandvägen nästa gång, vad är annars poängen liksom? #dubbelmoral

 

1 reaktion på “RIV DEN PERFEKTA YTAN I BLOGGVÄRLDEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *