MINIMALIST MONSTERA – NYA FAVVOTRÖJAN

monstera6 monsteracollage monstera5Min nya favorittröja HÄRIFRÅN

Visst är den sööööt? Älskar denna tröja från Minimalist Monstera. Eftersom jag har varit besatt av monstera-blad den senaste tiden kändes den här tröjan som ett måste i min garderob. Speciellt eftersom sweatshirts är typ det enda plagg jag har på mig under dagarna!

Hittade detta företag och var tvungen att slänga iväg ett mail till dem. De är baserade i Kalifornien och har massa coola grejer på deras hemsida, tycker absolut det är värt att kolla in! Denna tröja är inte ens speciellt dyr. 22 dollar tror jag dom vill ha för den, hur värt? Även värt att kolla in deras insta HÄR.  Vad har hänt, håller jag på att  bli hipster..?

Samarbete

1 reaktion på “MINIMALIST MONSTERA – NYA FAVVOTRÖJAN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *