LANSERINGSEVENT MED WETSUIT OCH ELEVEN

wetcollageBästa Johanniz som styrt upp eventet

wettt2 wettt1Tha product

Hej på er!! Som jag berättade i förra inlägget var jag ju på ett event som min kära vän Johanna ordnat i tisdags. Så himla fint ordnat med frukt, champagne och fina goodiebags. Då blir man allt lite stolt! Business-woman på hög nivå den där kvinnan. Var hur som helst jättetrevligt, och Fredrik Olofsson som är grundare av wetsuit höll en presentation och pratade litegrann om hur produkten fungerade.

Jag trodde först att det var en inpackning, men icke. Fungerar tydligen som en ”tvättpåse” för håret och skyddar det under tiden man schamponerar det. Hur smart? Schampo är ju det som sliter mest på håret, precis som att en tröja inte längre är så fräsch efter att man tvättat den 50 gånger. Makes sense! Man har alltså i produkten innan man schamponerar håret och det fungerar således skyddande under tvätten. Hur bra? Själv ska jag hoppa in i duschen och testa nu faktiskt. Kanske återkommer med en recension senare! 😉 Men visst verkar det bra?

Är ni sugna på att klicka hem en kan ni göra det HÄRIFRÅN (Adlink, med andra ord klicka på läken så får jag para)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *