STUREPLAN, SLÄNG DIG I VÄGGEN

Drinkbord och de där förvuxna tomteblossen i all ära, men känner inte ni också ibland att det blir lite tråkigt i längden? När jag precis hade flyttat till Stockholm tyckte jag att det var bland det coolaste som fanns, men som ni kanske förstår har jag tröttnat lite nu. Stockholms uteliv är en djungel och för att försäkra sig om att få en bra kväll måste man skriva upp sig på någon lista, känna någon vakt och helst också fjäska för nattklubbsägaren. Ändå kan du inte helt säkert vara garanterad inträde! Du kanske är för full, för lång, eller helt enkelt ha för fula skor.

Haha, nej nu överdriver jag faktiskt lite. Tycker bara att det är onödigt komplicerat för gemene man att kunna ha en kul kväll. Alla heter ju inte Noppe von Nippensnippen eller har en fräsig blogg som jag till exempel 😉 Skämt åsido. Insåg bara att det finns så mycket annat att roa sig med en lördagkväll! Förra veckan till exempel följde jag med min vän Mathias och hans kompisar och spelade biljard! Någonting jag inte har gjort sedan tiden då jag spenderade mina eftermiddagar på fritids. Biljard, SSX och mellis var då höjdpunkterna på dagen haha! Hade då inte tänkt på att det skulle vara en rolig aktivitet även som 21-åring.

Ett hett tips om du också är sugen på att spela biljard är att dra till BallBreaker på Kungsholmen. Skulle vilja kalla det för fritidsgården 2.0 utan krokiga köer och bollar som saknas! Kul häng, mat och en bärs med vännerna istället för att stå och skrika till varandra över ett drinkbord? Yes. Stureplan någon gång ibland i all ära, men omväxling är nyttigt för själen om inte annat. Att gå och spela biljard med tinderdejten är ju också en sjukt rolig idé! Hade gått hem hos mig i alla fall 😉 Har ni några andra förslag för att komma bort från stureplanshetsen? Tell me!

VAFETBilden är från i lördags och har egentligen ingenting med inlägget att göra. Hade en jätterolig kväll, trots att den till viss del spenderades på Sture-P 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *