VARJE VÄGG ÄR EN DÖRR – OUTFIT

dörr4collagedörr

dörr5dörr3Ny kappa från Boohoo (adlink)

En fin outfit jag och Johanna fotade förra veckan. Visst är dörren vacker?? Älskar att fota vid riksdagshuset. Har ju några andra bilder därifrån som jag fotade med Lisa förra våren! Måste leta fram dem ur gömmorna. Kappan är hur som helst det som är viktigt på bilderna här. En perfekt grå Nora-style vårkappa som jag klickade hem här om veckan! Vart har SKAM-hypen tagit vägen förresten? Nu känns det ju inte lönt längre att börja kolla för mig som aldrig kommit mig för… Nåja. 

Just nu är jag hemma hos mina föräldrar i Skåne faktiskt. Behövde en paus från Stockholm några dagar! Tyckte jag var lite fyndig med rubriken där hehe. Har varit väldigt mycket och stressigt de senaste veckorna, och ”väggen” har inte alls känts långt bort från att springa in i ibland. Skolan, hälsan, relationer och familjeangelägenheter har bestämt sig för att synka och hit me all at once. Ibland kör det ihop sig men då får man tänka just att varje vägg är en dörr som leder till någonting annat. Förhoppningsvis till något bättre!

Ska passa på att gå på en anställningsintervju inför i sommar när jag ändå är hemma i Skåne, och sedan har jag ju Chicago-resan att se fram emot om bara några veckor! Det är bra saker på G nu, så jag hoppas att min dåliga tur vänder 🙂 Stor kram! 

1 reaktion på “VARJE VÄGG ÄR EN DÖRR – OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *