TRENDSPANING – WHERE’S MY TYGA AT THO

Hej på er!! Tänkte att jag skulle ta med er på en liten trendspaning idag. Spännande va? Vad är hippt och up and coming i vår? Det kan man fråga sig. Längst ner har jag länkat ett liknande plagg som de som presenteras i de olika avsnitten ifall ni blir sugna. Häng med!

collageangiePablo style. Haha, alltså. Vet inte vad annars jag ska kalla denna trend? Tjocktröjor och jackor med just denna font är väldigt populärt just nu. Allt började med att Kanye West använde sig av denna text på sina kläder, och andra märken var inte sena med att följa efter. Här ovan ser ni Angelica Blick, någon random inspobrud samt Kylie och Tyga rocka dessa plagg. Har Kylie och Tyga gjort slut förresten?? Någon som vet om han är ledig? 😉

collagebiggieBaskern är påväg tillbaka!! Jag kopplar samman denna huvudbonad med låten Big Big World av Emilia som vi ser på mittersta bilden. Någon annan som minns? Var tvungen att lyssna på den nu bara för det. Får rysningar och slungas tillbaka till memory lane! Hur som helst. Till höger ser vi den svenska modellen Elsa Hosk rocka en liknande basker. Är det någonting som ni skulle kunna tänka er att bära?

collagetyga

Embrodery! Broderier, broderier och mer broderier överallt! Jösses, denna trend har verkligen fått fotfäste. Gärna rosor eller tigrar! Vet ni vad jag tror? Detta kommer bli som den där trenden med snörtröjorna. Skitsnyggt i ett halvår, nu tittar alla snett på folk som har antydan till snörning på sina kläder. Men vi får väl se! Jag föredrar tigrarna över rosorna faktiskt. Visste ni förresten att Tyga (apropå) kallar sig som han gör för att hans mamma kallade honom för Tiger som liten? Varför vet jag det här..? Nåja. Seriously, where’s my Tyga at tho? 

collageseethru

Sist men inte minst. The See Through Boots! Gärna kombinerat med en fräsig manikyr eller ett par fishnets. Men tänk när man börjar svettas..? Det är min enda anledning till att ifrågasätta denna trend. Tycker annars att det är ganska snyggt! Eller vad tycker ni?

Collage_Fotor

Anti Social Sweater HERE // Tiger Sweater HERE // Shoes HERE // Bag HERE // Beret HERE

Hörrni, klicka nu som galningar på länkarna ovan. Får jag bra statistik där har jag chans att få till ett samarbete med Romwe! Vore inte det kul? Då kanske det är jag som visar upp dessa trender om ett tag. Help ya girl out 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *