SPECIAL DELIVERY FROM HUNKEMÖLLER

hunkemöller3collagehunkemöllerhunkemöller4Top HÄR // Tights HÄR (adlinkzzzz mannen)

Hej kära ni! Tänkte bara kolla in här på bloggen innan jobbet och visa vad som fanns i mitt paket från Hunkemöller som jag hämtade ut idag!! Såg nu att bilderna inte blev sådär jätteskrapa, men oh well. Ska ta bättre i helgen! Ville bara visa er lite snabbt, för jag är helt kär! Dock betyder detta också att jag nu måste börja träna mer regelbundet… Har man såhär fina träningskläder är det ju ett måste!

BH:n är hur bekväm som helst. Tog medvetet en storlek större än vad jag egentligen har (dvs 75B istället för 70B) då jag gillar att den täcker lite mer så att säga. Då gör det inget om man blir svettig och vill slänga av sig tröjan! Man kan ju lätt rocka den som den är. I tightsen tog jag S och dom satt som en smäck! I och med att materialet var så stretchigt kändes mina ben inte alls som stoppade korvar som de brukar göra i träningstights. Ser fram emot att få ut och springa på Gärdet i dessa!

PUSS! 

1 reaktion på “SPECIAL DELIVERY FROM HUNKEMÖLLER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *