TIME TO GET FIT – HUNKEMÖLLER SPORTS COLLECTION

I samarbete med Hunkemöllerhunke1hunke3hunkecollagehunke2hunke4Tights HÄR // Sport-bh HÄR // Hoodie HÄR // Skor HÄR // Skal HÄR 

Hej på er! Minns ni träningskläderna jag fick hem här om dagen från Hunkemöller? Tyckte de var så himla snygga att de förtjänade en liten photoshoot haha 😉 Åkte således ut till Ropsten och hittade detta coola ställe under en bro! Whatcha think? 

Jag har dessvärre inte fått tillfälle att använda dem ”på riktigt” då jag åkt på en riktigt tråkig förkylning som härjat med mig de senaste dagarna. När jag är frisk skall det dock bli powerwalks i mängder!! Materialet på Hunkemöllers träningskläder har imponerat på mig faktiskt. Så stretchigt och bekvämt! Rekommenderar att kolla in deras sportkollektion HÄR.  Blir onekligen mer sugen på att träna nu när jag har lite snygga träningskläder. Är det för sent att börja inför beach 2017? 😉 Lite magrutor hade ju inte varit fel.

Nu hörrni är det dags att fixa lite mat åt denna sjukling. Förslagsvis någonting nyttigt för att fortsätta på temat haha. Stor kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *