KOLLA MITT FRÄZIGA SKAL + RABATTKOD

hejideal1 hejideal2 hejideal3 hejideal4Bästa skalen från Ideal Of Sweden! (aaadlink y’all)

HEJ!! Fick ett paket från Ideal Of Sweden här om dagen med nyheter från deras vårkollektion! Hur najz? Ett av skalen som låg i var detta flip-case! Var bara tvungen att visa er det. Passade på att ta lite bilder samtidigt som jag tog bilderna till Hunkemöller-inlägget haha. Ni kanske känner igen bakgrunden? 😉

Detta kanske ser ut som vilket skal som helst. MEN förutom smarta fack till kort på baksidan är det även magnetiskt! Det går alltså att ta ur telefonen ur ”plånboken” och fästa den igen genom en magnet på baksidan av själva skalet. Och det bästa är att alla Ideal Of Swedens skal är kompatibla med denna anordning. Awesome! Jag har tappat bort diverse plånböcker, men aldrig mobilen. Kanske borde börja ha mina kort i mobilskalet?? Eller så är det en jättedum idé… Nåja, coolt är det i alla fall!

VET ni vad det bästa är?? Med koden SS17 får ni 20% rabatt Ideal Of Swedens hemsida. GOOO! 

Det här inlägget är i SAMARBETE MED IDEAL OF SWEDEN!!!

1 reaktion på “KOLLA MITT FRÄZIGA SKAL + RABATTKOD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *