TANDVÅRDSFÖRSÄKRING?

Hej på er! Kom att tänka på en rätt viktig grej idag. Jag har inte varit hos tandläkaren på hur länge som helst?? Avbokade ett besök hos folktandvården i Båstad då jag inte hade råd att åka hem endast för ett tandläkarbesök, men bokade heller inget nytt här i Stockholm. Det kanske jag borde? Hur ofta går ni hos tandläkaren?

Under en period när jag var 13-14 år var jag ju hos tandläkaren var och varannan vecka i och med min tandställning. Var så himla trött på tandläkare efter det och ville bara ha min mun ifred haha! Sedan så lossnade en av mina ”trådar” förra året. Ni som har tandställning vet vad jag pratar om! Fick då gå till tandläkaren för att ta bort limrester osv. Fick betala 2000 kronor för det?!? Tog typ 10 minuter. Efter det var jag så himla irriterad på hur dyrt det är att gå till tandläkaren för oss över 20 haha.

Fick då förfrågan om jag ville skaffa en tandvårdsförsäkring, men dum som jag var gjorde jag inte det. För ”jag går ju så sällan till tandläkaren”… Men när man väl behöver tandvård så blir det hiskeligt dyrt! Därför har jag kollat på lite olika tandvårdsförsäkringar och fastnade för Allra. Tänk att slippa betala tusenlappar när det är dags för att laga ett hål? Helt klart värt tycker jag. Har ni någon tandvårdsförsäkring?

Bild från i somras när jag fick testa Smile Lab! Men glöm inte att bara för att tänderna är vita så behöver de inte betyda att de är friska! Det går inte att bleka bort hål inte, även om det vore praktiskt 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *